Ghid de bună purtare cu măștile de protecție respiratorie

  1. Spală-te pe mâini înainte și după ce atingi masca.
  2. Extrage masca din ambalaj folosindu-te de elasticul din laterale.
  3. Asigura-te că masca acoperă complet gura și nasul. Iar dacă trebuie să o repoziționezi, igienizează-ți mâinile înainte și după ce atingi masca.
  4. Masca ta este doar a ta, nu o împărți cu nimeni. (nici cu dușmanii)
  5. Aruncă masca purtată după 4 ore sau chiar mai devreme dacă s-a umezit sau murdărit.
  6. Ține minte că atunci când masca de protecție respiratorie nu îți acoperă nasul și gura, nu te poate proteja conform specificațiilor de pe ambalaj (pe românește: atunci nasul și gura nu sunt acoperite de masca, protecția este 0%).
  7. Viziera de protecție sau măștile din plastic transparent nu pot înlocui masca de protecție. Atât funcția, cât și scopul produselor diferă: viziera este un ecran transparent care protejează de lichide, iar masca de protecție filtrează aerul respirat, protejând purtătorii și persoanele din jur de o multitudine de agenți patogeni transmisibili în comunitățile umane.
  8. Nu da jos masca de protecție atunci când ești în prezența altor persoane.
  9. Măștile nu se reciclează. Măștile purtate sunt contaminate și nu trebuie aruncate la întâmplare.
  10. Depozitarea unei măști în buzunar atrage necesitatea spălării piesei vestimentare care a găzduit-o la cel puțin 60 grade Celsius.

Din magazinul nostru poți achiziționa, la preț de producător, măști de protecție respiratorie tip II, IIR si semi-măști filtrante FFP2 de înaltă calitate si funcționalitate, fabricate în România in fabrica Ianlux, conform standardelor în vigoare și riguros testate în laboratoare acreditate UE, precum si viziere de protecție, kituri de sterilizare UV-C a suprafețelor si aerului din încăperi, cu diverse configurații de tuburi Quartz 253.7 nm.

admin

admin